Tur til Gulen 13-16 November.

gulen-668-x-119.jpg

NB! Turen har blitt flyttet til helgen etter! Dette på grunn av at det var noe nav de påmeldte som skulle i barnedåp. Men har snakket med alle som var påmeldt fra før og det passet fint med helgen etter! Så da reiser vi nedover torsdag den 13.November og reiser oppigjen søndag den 16.November.

Bilde og teksten nedenfor er hentet fra gulen dykkersenter sine hjemmesider :

Gulen er et eldorado for dykking!
Våre dykkemål er enestående, da vi ligger sentralt til for mange spennende områder. Her er muligheter for alle uansett ferdighetsnivå. De fleste av oss ønsker variasjon i dykkingen, da får en med seg flest områder og opplever mer. Alt dette kan du få hos oss, i tilegg er vi det dykkesenteret i Norge med flest vrakdykk tilgjengelig.

Reise til Gulen på torsdagen etter jobb, so må ta seg fri/jobbe inn fredagen!

Prisen blir 3000-3500 pr.pers.

Dette er for 3 netter, båtdykk, badestamp, sauna, utstyrsoppbevaring, utstyrsvasking & tørkerom. Bruk av vaskemaskin og tørketrommel er inkl. i pris..

Vi bor i en egen hytte på/ved senteret hvor det er eget kjøkken hvor vi kan lage mat, men man kan også bestille mat på senteret da der er egen bar/restaurant.

Satsa pÃ¥ 2 dykk fredagen, 2 pÃ¥ lørdag og muligens 1 pÃ¥ søndag om det ikkje bli for mykje øl i bar`n lørdagskvelden 😉

Ditta her blir knall, so bere og hive sei me 🙂

Legg igjen en kommenter om du er intressert eller har spm angående turen! Kai Hjorthol er kontaktpersonen på dinna turen her so ska du bli med ring/sms han på 90196180.

Sjekk ut www.gulen-dykkersenter.com

PÃ¥meldte til no er :

Kai Hjorthol
Robert Fiksdal
Thomas Jenssen
Jonas Andersson
Arve Gangstad
Heimir Einarsson
Frode Aspehaug.

Error thrown

Undefined constant "viewnewest"