Urke/Lyngstøylsvatnet Torsdag 17.07.2008

Tenkte ta en dagstur på torsdag.. Satsa på og ta ett dykk på Urke først. Skal ligge en flymotor og muligens nåken andre deler fra en Messerschmidt som gikk ned under andre verdenskrig. Den skal ligge ca 15m ut fra flytebryggene på urke på ca 16m djup. http://www.dykkerklubben.com/dykketurar/articles/artid160.html

Garantera ikkje at vi finn den sida ej ikke veit heilt retninga, men kan no sjå om vi finn den hvertfall.

Etter det tenkte vi og grille visst det er bra vær, visst ikkje anbefale ej og ta med niste. Ditta må vi nesten sjå ann når det nærma sei.

Når vi he ete og er ferdige med det, tek vi ett dykk i lyngstøylsvatnet ( http://www.teknisk-dykking.net/Forumoriginal_1-1-3/index.php?page=75.). Har du flere flasker så ta med. Treng ikke so mykje luft der da maksdybda e rundt 10-11m.

Møtast på Bunnpris i Straumgjerde klokka 10.00 torsdagsmorgen.

Fint om du legger igjen en kommentar her eller sender en sms/ringer meg på 40230230 om du blir med.

Error thrown

Undefined constant "viewnewest"