Klubbavtale hos Divestore!


Ikornnes dykerklubb er nå en del av denne avtalen.Les nedenfor hva avtalen gjelder og hva du må få gjøre for og få denne rabatten!

Spesialtilbud til deg som er medlem av en dykkerklubb
Få opp til 30% på utvalgte varer. I tillegg så mottar klubben 10% i kickback* av det du handler av disse varene.

For tiden så omfattes følgende produkter av denne ordningen (klikk på linkene):

Tirgata (30%)
IST (30%)
Unidive (30%)
Artikler fra Gummifabrikken (20-30% – volumavhengig)
Benemec Prolog computer (20% Рikke kickback p̴ denne)

Rabatten regnes ut fra veiledende pris og kan ikke benytes sammen med andre tilbud eller rabattordninger. Rabatten tilfaller medlemmene umiddelbart og de produktene som er rabattert iht til denne avtale danner også grunnlag for provisjon til Klubben. Provisjonen til klubben utbetales i sin helhet hvert kvartal.*
Tilbudene skal komme opp automatisk i nettbutikken når du er logget på. For å få til dette er det viktig at du gjør følgende:

Dersom du ikke er kunde fra før:

Registrer deg som kunde på www.divestore.com.
Oppgi Klubbens navn i firmanavn og klubbens organisasjonsnummer. Dersom du ikke har klubbens organisasjonsnummer så skriver du bare 123456789
Når det er gjort så send oss en mail på diveclub@divestore.com med info om hvilken klubb du tilhører. Da vil vi oppdatere din bruker slik at du får aktuell rabatt direkte i nettbutikken.
NB!! Du får en egen mail av oss når det er klart. Dersom du handler hos oss før denne mailen er mottatt må du opplyse klubbnavnet i ordrekommentarene.

Allerede registrert deg hos Divestore?

Logg deg inn på www.divestore.com og klikk på linken min konto og deretter på Se på eller endre oppføringer i adresseboken. Legg så inn klubbens navn.
Vi sender deg en bekreftelse når du er lagt inn med rette priser.
NB!! Du får en egen mail av oss når det er klart. Dersom du handler hos oss før denne mailen er mottatt må du opplyse klubbnavnet i ordrekommentarene.

Hentet fra divestore

Error thrown

Undefined constant "viewnewest"